Mireille Steegmans, van Kleine Wereldreiziger. De twee gouden Boeddhabeelden komen uit Thailand, waar Mireille en Leo de Birma-spoorweg bezochten. Leo's opa heeft daaraan moeten werken, terwijl zijn oma in een Jappenkamp zat. Ze hebben het allebei overleefd en er is nooit meer over gepraat, maar het heeft veel effect gehad op de familiegeschiedenis. ,,Deze beelden staan dus voor een heel familieverhaal en zijn voor ons de basis om te denken: geniet van iedere dag in vrijheid.”
Volledig scherm
PREMIUM
Mireille Steegmans, van Kleine Wereldreiziger. De twee gouden Boeddhabeelden komen uit Thailand, waar Mireille en Leo de Birma-spoorweg bezochten. Leo's opa heeft daaraan moeten werken, terwijl zijn oma in een Jappenkamp zat. Ze hebben het allebei overleefd en er is nooit meer over gepraat, maar het heeft veel effect gehad op de familiegeschiedenis. ,,Deze beelden staan dus voor een heel familieverhaal en zijn voor ons de basis om te denken: geniet van iedere dag in vrijheid.” © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Wereldreiziger zit vast in Oss: ‘Kajakken in de Lithse Ham is óók heel leuk’

OSS - Ze is overal geweest, Mireille Steegmans (39), of bijna overal. Met haar bedrijfje Kleine Wereldreiziger timmert ze flink aan de weg. Als ze niet aan het reizen is, en dat is sinds de coronacrisis het geval, is ze thuis, en dat is gewoon in Oss.

  1. Het sneeuwt! Prachtige plaatjes vanuit wit bedekt Tilburg
    Play

    Het sneeuwt! Prachtige plaatjes vanuit wit bedekt Tilburg

  2. Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'
    Play

    Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'