Volledig scherm
Ronald van Helden opende in 2015 een wijnhandel in Oss. In juni dit jaar gaat zijn tweede winkel open, in Heesch. © Van Helden

Wijnhandel Van Helden strijkt ook neer in Heesch

HEESCH - Wijnhandel Van Helden uit Oss opent begin juni een tweede vestiging in Heesch. Aan 't Dorp 57e komt een ‘klassiek, chique wijnhandel met een moderne twist‘, aldus eigenaar Ronald van Helden. 

In 2015 opende Van Helden zijn eerste winkel in de Osse Peperstraat. Nu wil de eigenaar zijn groeiplan verwezenlijken. In het pand aan 't Dorp vond Van Helden een geschikte plaats voor zijn tweede winkel. ,,We vestigen ons midden in het centrum van Heesch: een levendig dorpshart met leuke winkels en prachtige horecazaken. Daar waar iedereen langskomt. Bovendien kan de bereikbaarheid niet beter, want klanten kunnen voor en achter de winkel parkeren.”

De komende tijd wordt de winkel ingericht naar wensen van Van Helden.  ,,Roode Interieurs neemt de inrichting voor z’n rekening. Daarbij vormt hout de basis. Ook komt er een lange stamtafel en een geklimatiseerde opslag voor de wijnen.”

Van Helden is nog op zoek naar personeel voor de winkel in Heesch.