Volledig scherm
Osje van Verdienste.

William Oomen ontvangt Osje van Verdienste

OSS - William Oomen kreeg vrijdag een Osje van Verdienste.  Oomen kreeg deze gemeentelijke onderscheiding in verband met zijn afscheid als voorzitter van de Stichting Vrienden Ouderenzorg Oss. De uitreiking was tijdens een afscheidsetentje in Restaurant Clemens in Oss.

Oomen was al 25 jaar bestuurslid en 15 jaar voorzitter van de Stichting Vrienden Oomen, hij zette zich jarenlang in om ook ontspanning en welzijnsactiviteiten aan te bieden. Daarnaast was hij altijd bezig nieuwe bestuursleden te vinden, om de stichting te versterken. 

  1. ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’
    Column

    ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’

    OSS - Hoewel mijn eigen eenmalige deelname aan de Kako, lang, lang, geleden, geen daverend succes was, had ik het geweldig gevonden als mijn kinderen wél van het kinderkampsoort geweest waren. Twee keer fietste ik een week lang met ze door het bos naar de plaatselijke variant, ze ijs, snoep, een overdosis Netflix en alles wat god nog meer verboden heeft in het vooruitzicht stellend, in ruil voor een beetje enthousiasme. Maar het werd niets. Jammer, begrijpelijk en herkenbaar: ook ik had me op kamp gevoeld als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene.