Volledig scherm
Roy Beszelsen, alias Royalistiq, geeft een week lang Fortnite-demonstraties in theaters door het hele land. © Royalistiq

YouTube-ster speelt live Fortnite op megascherm in theater De Lievekamp

OSS – Voor theater De Lievekamp is het in alle opzichten een unieke show. YouTube-ster Royalistiq (Roy Beszelsen) komt maandag 29 april naar Oss om voor een volle zaal gamefanaten Fortnite te spelen. Het razend populaire onlinespel wordt op een gigantisch scherm geprojecteerd en Royalistiq neemt de kijkers mee in zijn tactiek om virtuele tegenstanders  te verslaan en als winnaar uit de strijd te komen. 

676.666 abonnees volgen Royalistiq op YouTube in zijn verrichtingen in Fortnite. Zijn video's zijn meer dan 200 miljoen keer bekeken. Nu volgt een korte theatertour in de meivakantie. De Lievekamp is één van de slechts zes schouwburgen waar de populaire YouTuber zijn show zal spelen. 

De show op maandag 29 april begint om 13.00 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp. Kaarten à 23,50 euro worden verkocht via de website van Royalistiq (www.royalistiq.nl). Volgens Lievekamp-programmeur Ron Megens is de kans groot dat de kaarten snel uitverkocht zijn.