Het nieuwe gezondheidscentrum komt op de plek van wijkcentrum D'n Iemhof. Het schurkt straks tegen de Sterrebosflat aan. Linksvoor het huidige pand van apotheek Hofsteede.
Volledig scherm
Het nieuwe gezondheidscentrum komt op de plek van wijkcentrum D'n Iemhof. Het schurkt straks tegen de Sterrebosflat aan. Linksvoor het huidige pand van apotheek Hofsteede. © Homemade architectuur

Zo komt het gezondheidscentrum van de Ruwaard in Oss eruit te zien

UPDATEOSS - Opnieuw zetten de huisartsen en apotheker in de Ruwaard een belangrijke stap op weg naar een gezamenlijk gezondheidscentrum in de Osse wijk. De initiatiefgroep die aan het project werkt treedt nu naar buiten met de concrete plannen voor het nieuwe gebouw dat op de plek van het huidige wijkcentrum D'n Iemhof verrijst. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.