Wederom werd het gemeentehuis van Oss besmeurd met eieren. Bijna een jaar na het tragische overlijden van Arie den Dekker uitte diens zoon zijn ongenoegen over de resultaten van het onderzoek naar het handelen van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Wederom werd het gemeentehuis van Oss besmeurd met eieren. Bijna een jaar na het tragische overlijden van Arie den Dekker uitte diens zoon zijn ongenoegen over de resultaten van het onderzoek naar het handelen van de gemeente. © Peter van Erp/BD

Zoon Arie den Dekker besmeurt gemeentehuis Oss met eierstruif: ‘Veeg m'n kont af met rapport’

VIDEOOSS - Terwijl in het gemeentehuis van Oss de politieke partijen het boek Arie den Dekker sluiten, spatten op de gevel de eerste eieren uiteen. Anthony den Dekker is helemaal uit zijn woonplaats Eindhoven komen rijden om zijn ongenoegen over het rapport naar de dood van diens vader te uiten. ,,Dit is nog lang niet klaar.” 

  1. Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantiehuisje op Heische Tip zetten
    PREMIUM

    Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantie­huis­je op Heische Tip zetten

    DEN BOSCH/ZEELAND - De familie Van de Wouw leeft al meer dan 2 decennia in een chalet op vakantiepark De Heische Tip in Zeeland. Illegaal, want permanente bewoning van het vakantiepark was al die jaren expliciet verboden. Bestuursrechter M. Verhoeven zette desondanks een dikke streep door een dwangsom van de gemeente Landerd. De rechter noemde het gemeentebeleid ‘keihard’. Handhaven van de regels vond hij in dit geval ‘onevenredig’.