Wederom werd het gemeentehuis van Oss besmeurd met eieren. Bijna een jaar na het tragische overlijden van Arie den Dekker uitte diens zoon zijn ongenoegen over de resultaten van het onderzoek naar het handelen van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Wederom werd het gemeentehuis van Oss besmeurd met eieren. Bijna een jaar na het tragische overlijden van Arie den Dekker uitte diens zoon zijn ongenoegen over de resultaten van het onderzoek naar het handelen van de gemeente. © Peter van Erp/BD

Zoon Arie den Dekker besmeurt gemeentehuis Oss met eierstruif: ‘Veeg m'n kont af met rapport’

VIDEOOSS - Terwijl in het gemeentehuis van Oss de politieke partijen het boek Arie den Dekker sluiten, spatten op de gevel de eerste eieren uiteen. Anthony den Dekker is helemaal uit zijn woonplaats Eindhoven komen rijden om zijn ongenoegen over het rapport naar de dood van diens vader te uiten. ,,Dit is nog lang niet klaar.” 

  1. Politiek Oss is opvallend eensgezind: gemeente en burgemeester gingen ‘zorgvuldig’ om met Arie den Dekker
    PREMIUM
    Video

    Politiek Oss is opvallend eensgezind: gemeente en burgemees­ter gingen ‘zorgvuldig’ om met Arie den Dekker

    OSS - ,,Wat hier is gebeurd, is een van de meest verschrikkelijke dingen die je je maar kunt voorstellen. Een inwoner van onze gemeente is zó wanhopig dat hij zichzelf in brand steekt. Het is een donkere, donkere dag.” Hiermee vatte Dolf Warris van GroenLinks gisteravond misschien nog wel het meest krachtig samen hoe de Osse gemeenteraad de strijd en de dood van Arie den Dekker heeft beleefd.