Volledig scherm
PREMIUM
De Heegt in Geffen. © Google Streetview

Zorgcentrum De Heegt in Geffen krijgt eind 2019 rigoureuze opknapbeurt

GEFFEN - Als het een beetje meezit, gaat de langverwachte renovatie van het Geffense zorgcentrum De Heegt eind 2019 van start. ,,Wonen in De Heegt moet zoveel mogelijk worden zoals thuis.” 

,,Onze missie voor bewoners is ‘elke dag zo fijn mogelijk’. Dus dingen kunnen doen je vroeger thuis ook deed en zelf de regie voeren over je dag”, licht Esther de Leeuw van Weenen, regiomanager BrabantZorg, de veranderingen toe die op stapel staan.

  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”