Zorgcentrum De Maashorst in Megen wordt omgebouwd tot woningcomplex. Aan het woord projectleider Johan van Erp van BrabantWonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zorgcentrum De Maashorst in Megen wordt omgebouwd tot woningcomplex. Aan het woord projectleider Johan van Erp van BrabantWonen. © Van Assendelft Fotografie

Zorgcentrum Megen totaal gestript: ‘Straks heb je een prachtig uitzicht op de school of de kerk’


MEGEN - Elektromonteurs, frezers, timmerlieden. Ze lopen het oude zorgcentrum De Maashorst in Megen plat. Een blik op de transformatie van het gebouw tot appartementencomplex.

Er wordt gezaagd, geboord, gefreesd. Eindelijk is er weer leven in de brouwerij in het vroegere zorgcentrum De Maashorst in hartje Megen. Een deel van het gebouw stond jaren leeg, maar dezer dagen is het komen en gaan van bouwvakkers. Die toveren het oude bejaardenhuis om tot een modern appartementencomplex met sociale huurwoningen. Hoofdaannemer is Muller Bouw. 

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.