'Zorgmagneten’ trekken medisch centrum Ceres snel vol

VIDEOHEESCH - Het toekomstige gezondheidscentrum aan de rand van Heesch is in trek. Vier maanden na de lancering van het plan zit het grote pand al voor 85 procent vol. Na een tandarts en diverse therapeuten wil ‘Ceres’ ook nog enkele medisch specialisten  binnen halen. 

Snel en ogenschijnlijk moeiteloos loopt het toekomstige gezondheidscentrum aan de Cereslaan aan de rand van Heesch vol. Al 85 procent van de vele beschikbare vierkante meters is vergeven. Dat houdt de vaart erin. Mogelijk vóór de zomervakantie al begint de verbouwing. In januari 2020 moeten patiënten en bezoekers in en uit lopen.

  1. Oss als kermisstad:  ‘Niet de grootste, wel de vaakste’
    PREMIUM
    Column

    Oss als kermisstad: ‘Niet de grootste, wel de vaakste’

    Het nieuwe wijkcentrum in Ussen wordt gecanceld. Dat snap ik best. De kermis was afgelopen, en iedereen was tot de conclusie gekomen dat zolang er kermis is, er helemaal geen geld uitgegeven hoeft te worden aan dorpshuizen, wijkcentra oftewel multifunctionele accommodaties. Alles wat je nodig hebt zijn een paar attracties en een poffertjeskraam. Iedereen komt er, uit alle wijken, uit alle bevolkingsgroepen, -lagen, en -klassen.