Aan de buitenzijde is de nieuwe praktijk van de fysiotherapeuten nog te herkennen aan de fiets van Pieter de Visser, die al dertig jaar voor de deur is gestald. foto Peter van Erp/BD
Volledig scherm
Aan de buitenzijde is de nieuwe praktijk van de fysiotherapeuten nog te herkennen aan de fiets van Pieter de Visser, die al dertig jaar voor de deur is gestald. foto Peter van Erp/BD

Zuidkade 2 zit nu aan de Vondelstraat

VEGHEL - Plezier in bewegen staat centraal bij de therapeuten van Fysiotherapie Zuidkade 2. Maar dat is niet de reden van de vierde verhuizing in 35 jaar. Joep Rottier, Pieter de Visser, Marianne Timmermans en EvertJan Das zijn nog dagelijks bezig om zich het nieuwe onderkomen aan de Vondelstraat eigen te maken.

 1. Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammelklinkers’

  Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammel­klin­kers’

  BERGHEM/OSS - ,,Als je hier overheen fietst, rammelt het gebit uit je mond.” Een bewoner van de Kerkstraat in Berghem geeft aan wat er niet deugt aan de weg die een paar jaar geleden nog van voor tot achter werd vernieuwd. De klinkers in de straat liggen los op een harde ondergrond. Daardoor ontstaan er steeds bredere voegen. Nadat de gemeente eerder weigerde in te grijpen, wordt nu toch werk gemaakt van een snel herstel.
 2. Op platte kar achter zijn oude, vertrouwde tractor wordt Adriaan naar zijn laatste rustplaats gebracht
  PREMIUM

  Op platte kar achter zijn oude, vertrouwde tractor wordt Adriaan naar zijn laatste rustplaats gebracht

  GEFFEN - Er stond een veel modernere en luxere trekker in de schuur. Maar Adriaan van Zandvoort nam altijd de oude Ursus als hij op pad ging. Met zijn zilvergrijze lokken in de herrie en dieseldampen van de puffende oldtimer was hij in zijn element. Maandag reden zijn zoon en dochter hem met diezelfde Ursus op de platte kar naar zijn laatste rustplaats. Precies volgens zijn laatste wens werd hij naast de Geffense kerk ten grave gedragen.
 1. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'

 2. Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk
  Play

  Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk