Volledig scherm
De steltloopsters van Spikkelzzz zagen er nog bonter uit dan anders. © Paul Driessen

Fantastival geeft Osse binnenstad kleur

OSS - Duizenden bezoekers van gratis festival Fantastival kwamen zondagmiddag ogen en oren tekort. Dankzij de om en nabij vijftig cultuurgezelschappen én de zon was het goed toeven in de Osse binnenstad.

Dat Fantastival met zijn kleurrijke regenboogthema aansluit op het Roze Jaar kon eigenlijk niemand ontgaan. Leden van toneelvereniging Internos lieten zich met de felste kleuren beschilderen. Spelers van De Megense Comedie liepen in regenboogtinten rond. Komische magiër Niels Harder droeg voor de gelegenheid een roze strik. De steltloopsters van Spikkelzzz zagen er nóg bonter uit dan andere jaren.

Het publiek kwam, zag en genoot van straattheater, dans, muziek, film en meer culturele uitspattingen van de profs en amateurs. Bezoekers zorgden geregeld voor opstoppingen in de Heuvelstraat en Burgwal. Ook op andere plekken in de stad was het gezellig druk met mensen die hun ogen uitkeken en hun oren de kost gaven.

Volledig scherm
De Grote HULA Show trok telkens veel publiek naar de Heuvel. © Paul Driessen
Volledig scherm
Kapitein Kosto nodigt kinderen uit voor een avontuur in zijn duikboot. © Paul Driessen
Volledig scherm
De Funny Freak Show kon wel lachen om andermans ellende. © Paul Driessen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    Vinkelse EBHO'ers gehuldigd

    VINKEL - Feest gisteravond tijdens de jaarvergadering van de Vinkelse EHBO-vereniging Anthos: vier jubilarissen werden gehuldigd. Daaronder André van Wanrooij (25 jaar lid) en Peter Pennings (40 jaar). Riet van de Pol maakt de 50 jaar vol en zij is al die tijd ook al secretaris. Ook Albert van den Elzen zag 'goud'. Hij was penningmeester en voorzitter, tot 2003 en maakten de hoogtijdagen van de club in de jaren zeventig mee. Riet, Peter en Albert werden erelid van Anthos.

Oss, Uden e.o.