Volledig scherm
Een van de acts op Fantastival. © Philippe Hanula

Fantastival Oss pakt uit met thema 'food', er komen onder meer acrobatische koks

OSS - Het Osse straattheaterfestival Fantastival heeft dit jaar als thema 'loves food'. Het festival zondag in het centrum van Oss sluit hiermee aan bij het Brabantse thema 'We are food'. Brabant is dit jaar ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Het hele jaar staat in het teken van gastronomie, duurzaam en gezond eten.

Dit jaar zijn er ook optredens te zien rondom de kerk en in de Kerkstraat, Monsterstraat en Peperstraat. Acrobatische koks, een dame om van te snoepen, rammelende potten en pannen; het is slechts een greep uit de vele acts die de bezoeker kan bewonderen.

Bijzonder: balletschool Dimphy, Big Band Ravenstein, de voedselbank en Muzelinck slaan de handen ineen en maken speciaal voor Fantastival een drieluik waarin ze 'voedsel voor de ziel, voedsel van nu en de toekomst serveren'.

Ook andere instellingen, muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, dans- en balletscholen en beeldend kunstenaars laten zien en horen wat zij in huis hebben.  Fantastival is een jaarlijks terugkerend evenement dat in september plaatsvindt. Tijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. 

Volledig scherm
Logo Fantastival © Fantastival