Volledig scherm
Vader Dennis en zoon Tren Beelen uit Oss worden door het 'Epke-in-lego-filmpje' bedolven onder de media-aandacht. Foto: Ruud Rogier

Filmpje Epke's goud in lego van Osse makelij

OSS - Al meer dan 65.000 keer is het filmpje inmiddels bekeken op Youtube. Ze zijn bekend geworden, vader Dennis Beelen en zijn 8-jarige zoon Tren uit Oss. "Ja, het filmpje over de gouden rekstokoefening van turner Epke Zonderland met legopoppetjes is geëxplodeerd", zegt vader Beelen.

"En sindsdien staat de media hier op de stoep." Van de oefening van Epke waren vader en zoon net als bij Ranomi Kromowidjojo onder de indruk. "En vooral ook het commentaar van Hans van Zetten", stelt Beelen. "We kregen er kippenvel van."

Meer in het BD van vrijdag.

Volledig scherm
Still uit het filmpje van Epke's oefening in lego.
  1. Rechter over feest in Eikenboomgaard: ‘Waarom moet muziek zo hard?’
    PREMIUM

    Rechter over feest in Eikenboom­gaard: ‘Waarom moet muziek zo hard?’

    OSS – Het blijft tot volgende week onzeker of en hoe de Muziekboulevard in de Eikenboomgaard in Oss door mag gaan. Het straatfeest staat gepland op Hemelvaartsdag 10 mei, maar twee bewoners probeerden woensdag in de rechtbank een stokje te steken voor het evenement waar zij zo veel geluidsoverlast van ervaren. De organisatie achter het muziekfeest in de Eikenboomgaard smacht naar duidelijkheid en wees voorzieningenrechter J. Lie op de enorme belangen. Zij beloofde volgende week met haar uitspraak te komen.

Oss, Uden e.o.