Volledig scherm
Prins Randy d'n Urste . © CS de Knollekes

Prins Randy zwaait scepter tijdens carnaval in Boekel

BOEKEL - Onder het motto “Geef nooit op, vier carnaval tot op d’n top!” heerst Randy van Venrooij over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel. Tijdens deze periode zal hij bekend staan als prins Randy d’n Urste. Samen met zijn persoonlijk Adjudant Wout Swiers werd prins Randy zaterdag onthuld tijdens het druk bezochte en gezellige prinsenbal in Nia Domo.

Prins Randy d’n Urste (37) is in het dagelijks leven manager verkoop binnendienst bij Bas Trucks in Veghel. De prinselijke residentie van Prins Randy staat aan het Veenmos, waar hij woont met zijn vrouw Hilke en hun 2 kinderen Bram (6) en Juul (5). Prins Randy kun je kennen van het oberen bij café ’t Menneke of van het tennissen bij TC Boekel. Hij zit ook graag op de wielrenner of mountainbike. Hij is jarenlang lid geweest van de kapel “De Opdonders”, de voorloper van de huidige hofkapel Rawazzie.  Hij zet zich ook graag in voor de gehandicapte medemens. Dit mede vanwege zijn gehandicapte zusje Natasja.

Prins Randy zet zich ook in als coördinator van Alpe d’HuZes op logistiek gebied. Hij regelt de gehele logistiek, dat wil zeggen 20 vrachtwagens met spullen die naar Frankrijk rijden. Hij gaat in 2018 ook zelf weer de berg overwinnen op de fiets. Een van de grootste drijfveren om dit te doen is zijn vrouw Hilke die de vervelende ziekte kanker heeft overwonnen.

Zijn persoonlijk Adjudant Wout Swiers (59) woont in dezelfde straat als Prins Randy d’n Urste. Samen met zijn vrouw Lianne en hun 2 kinderen Daan (14) en Bas (11). Wout en Lianne zijn 7 jaar geleden daar komen wonen en vanaf het begin is er een goede klik tussen de beide stellen geweest. Wout is een recreatieve tennisser bij TC Boekel.  Ook is hij net als Prins Randy lid van de gelegenheidskapel “de Donkiejagers”.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.