Volledig scherm
Vrijdag en zaterdag wordt in Heeswijk-Dinther het Perry Fest gehouden. © Perry Fest

'Smèrrig' en Perry Fest in Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Niet  één maar twee dagen feest. En niet op één maar op twee podia. Perry Fest in Heeswijk-Dinther pakt dit jaar uit. Vrijdag gaat het evenement van start met de 'Smèrrige 18+ happening'. Zaterdag staat het vertrouwde Perry Fest op het programma.

De organisatoren van het feest zijn dit jaar neergestreken op een locatie aan Droevendaal in Heeswijk-Dinther.  'Smèrrig' heeft de vrijdagavond georganiseerd die in het teken staat van 'guilty pleasures' met de huis-dj Nixus & Mc Jordan én een optreden van Def Rhymz. De optredens beginnen om 19.00 uur. 

Zaterdagavond is het 17+ Perry Fest. Verschillende dj's treden de hele avond op op twee podia. Kaarten voor het evenement zijn nog te koop via de site van Perry Fest. 

  1. Tijd voor de wethouder om ook wakker te schudden
    PREMIUM

    Tijd voor de wethouder om ook wakker te schudden

    Wanneer ik in de concertverslagen voor het BD schrijf is dat telkens een race tegen de klok. De muziek is vaak nog maar net afgelopen als om 0:00u de redactie de definitieve opmaak naar de drukker sturen moet. De inhoud van de krant verandert dan alleen nog maar 'als er ergens een bom afgaat', wordt er gezegd.De persen rolden waarschijnlijk al toen dat dinsdagnacht daadwerkelijk gebeurde, een paar straten bij ons vandaan, voor café 't Berghje.

Oss, Uden e.o.