Twee gewonden bij uit de hand gelopen verkeersruzie in Oss, zeven mannen nog vast

UPDATE + VIDEOOSS - Op de Willibrordusweg in Oss is zaterdagavond een verkeersruzie uit de hand gelopen. Twee personen zijn daarbij gewond geraakt. Beide slachtoffers hadden steekwonden in hun been. In totaal zijn zeven mannen aangehouden. Drie mannen uit Druten (20 en twee van 21 jaar), twee Rotterdammers (22 en 34), een 23-jarige man uit Delft en een 23-jarige man zonder vast woonadres.

De politie trof na de melding op de Willibrordusweg drie personen aan die betrokken waren bij de ruzie. Eén van hen bleek steekwonden te hebben in een been en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is daarna opgepakt.

Het drietal was met hun auto tegen het hekwerk en de heg van een woning aangebotst. De bewoners van dat huis waren niet thuis.

De andere partij bleek ervandoor te zijn gegaan. Zij werden door de politie aangetroffen op de Joannes Zwijsenlaan. Van de vier personen, bleek er één gewond te zijn aan een been. Beide slachtoffers zijn gehecht. Ze waren wél aanspreekbaar, de verwondingen zijn niet levensbedreigend. De aanhouding waarvoor meerdere politiewagens in de straat stonden, trok aardig wat bekijks van bewoners op het voormalige ziekenhuisterrein. 

Onduidelijkheid

Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de aanleiding van de ruzie, de verdachten worden zondag verhoord. De betrokken auto's zijn in beslag genomen.

De politie verzoekt mensen die meer weten van de ruzie of iets hebben gezien om contact op te nemen.

De wagen die een gat sloeg in de heg aan de Willibrordusweg, werd zaterdag rond 22.45 uur weggetakeld. De politie gaf daarna het stukje straat naast het hertenweitje vrij. Het hek wordt waarschijnlijk zondag al hersteld. 

Volledig scherm
Gewonden na verkeersruzie in Oss. © Gabor Heeres
Volledig scherm
Auto tegen hek op Willibrordusweg in Oss. © Paul Driessen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (66%)
  • Nee (34%)
3278 stemmen