Volledig scherm
De winnaars van de Nisseroise Kwis. © Foto Nisseroise Kwis

Ut klène bruurke wint zevende editie Nisseroise Kwis

NISTELRODE - Ut  klène bruurke is zaterdagavond gehuldigd als winnaar van de zevende Nisseroise Kwis. Het team was ook al winnaar van de eerste editie van de dorpskwis en mag nu wederom de trofee mee naar huis nemen. Tweede werd Kwiz ut wel of niet, als derde eindigde het team Bij elkoar geroapt.

De kwis 2017 bestond onder meer  uit het maken van overheerlijke baksel, een foto bij de elektriciteitsmast nr. 25 en een origineel filmpje opnemen van Te land ter zee en in de lucht. De geheime opdracht van dit jaar was het maken van een topografietoets, in klederdracht, bij de Maxend school,

In de volle zaal van ’t Tramstation begon de presentatie als vertrouwd met bijzonderheden uit alle categorieën. Na de bekendmaking van de minst wereldvreemde, het beste baksel en het skônste filmpje, werd het tijd voor de uitslag. De spanning in de zaal was duidelijk te snijden toen de organisatie de top 3 bekend maakte. 

Na tienen was het officiële gedeelte ten einde en werd het een groot feest in ’t Tramstation met de band Repop, aangevuld met een dj van RWP Audio en Lighting. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.