Volledig scherm
Heerlijk Hemelrijk Festival in Volkel is dit jaar op zondag 8 oktober. © FL

Vol programma op Heerlijk Hemelrijk Festival in Volkel

VOLKEL - Het Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 8 oktober biedt een vol programma voor jong en oud. Op het festivalterrein in Volkel treden onder andere StukTV, BZB/The Wetnecks, Mr. Balls, Henk Wijngaard, Jody Bernal en diverse coverbands op.  

Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival wordt de Jupiler Live Stage geopend door Baby Blue XL. Aansluitend treden diverse tribute-bands op die onder andere George Michael en Michael Jackson laten herleven. Op de planken komt ook de Woodstock Tribute Band met legendarische  nummers van Janis Joplin, Melanie, Ten Years After en The Who. De middag wordt traditiegetrouw afgesloten door BZB met Friends. In de PulFiction-tent zijn er optredens van The Wetnecks, Beat The Stones, Bootleg Betty en REPOP.

Spektakulair

Speciaal voor de jongeren is het programma in de Spektakulair-tent, gehost door de mannen van StukTV. Vanaf 12.00 uur treden onder andere Freddy Moreira, Bizzey, Jebroer, Cazz Major, Capital Candy, Joshua J en StukTV  op. In The Jupiler Ballsroom gaat Mr. Balls voor in het feestje waar onder meer Raymon Hermans, Zanger Bas, Henk Wijngaard en Jody Bernal de microfoon ter hand nemen. 

Het programma wordt verder omlijst met onder andere een serie interviews met artiesten, humoristische theatervoorstellingen van Hans Zimmerman, trucs van De Biergoochelaar en drumclinics van Wetneck’s-drummer Hicky. Ook zijn er een mini-disco, festival café en overdekt pretpark met allerlei opblaas springkussens. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.