Volledig scherm
© Boaz Timmermans

9-jarige jat uit winkel in Oss en zoekt confrontatie met medewerkers

OSS - De politie heeft dinsdag een 9-jarige jongen aangehouden voor winkeldiefstal. Toen hij betrapt werd door winkelpersoneel balde hij zijn vuisten en zocht hij de confrontatie op met het winkelpersoneel.

Het personeel betrapte de jongen dinsdag rond 14.30 uur. Zij hadden gezien dat hij speelgoed in zijn tas had gestopt en daarna de winkel uit wilde lopen, zonder af te rekenen. Het personeel sprak hem aan op de diefstal.

De 9-jarige reageerde daarop door zijn vuisten te ballen en het gevecht aan te gaan met de medewerkers. Hij werd uiteindelijk door hen meegenomen naar een aparte ruimte en daar vastgehouden voor arrestatie.

De politie heeft de jongen aangehouden en zijn ouders ingelicht over het voorval. Daarnaast is een zorgmelding gemaakt.

  1. Tweede speelfilm van Brabantse regisseur in première: 'Nederland is een geweldig land om films te maken'

    Tweede speelfilm van Brabantse regisseur in première: 'Nederland is een geweldig land om films te maken'

    MAREN-KESSEL - Iedereen droomt er stiekem van om een echte speelfilm te maken, maar het doen is een tweede. Het filmwereldje is onvoorspelbaar en het maken van een film is peperduur en arbeidsintensief. Met een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen lukte het de Brabantse freelance filmregisseur Klaas van Eijkeren (42) om al twee avondvullende speelfilms van de grond te krijgen.

Oss, Uden e.o.