Volledig scherm
© ANP

Aangehouden man voor dood Peter Netten uit Oss blijft langer vastzitten

DEN BOSCH/OSS - De man die zich donderdag aan het einde van de ochtend op het politiebureau meldde voor betrokkenheid bij de schietpartij waar de 30-jarige Peter Netten uit Oss om het leven kwam, blijft tot maandag vastzitten.

De rechter-commissaris besloot vrijdagmiddag dat de aanhouding van de man rechtmatig was en dat de man maximaal drie dagen langer in hechtenis mag blijven. Maandag kijkt de officier van justitie of de man wordt voorgeleid. 

Netten werd in de nacht van 3 op 4 juni doodgeschoten voor het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss. Het politieonderzoek loopt nog. Op de dag na de schietpartij werden in Oss meerdere panden doorzocht.

Politiebureau Oss

De verdachte meldde zich donderdag op het politiebureau in Oss. Hij is direct aangehouden. Wat hij precies met de zaak te maken heeft, maakte de politie niet bekend. 

Netten was een bekende van de politie. Hij werd in maart van dit jaar nog veroordeeld tot vijf maanden celstraf voor betrokkenheid bij hennephandel. Zaterdag wordt Netten begraven. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”