Volledig scherm
De crew van de kliniek die binnenkort haar deuren opent © Moods Fotography by Mireille

Afgesplitste dierenkliniek Piekenhoef opent deuren in Berghem

BERGHEM – Dierenkliniek Piekenhoef opent dinsdag 29 maart haar deuren in Berghem. De praktijkhouders Mark van Zander en Maarten Simonse zijn voor zichzelf begonnen, omdat ze met hun vorige maatschap overhoop lagen.

Na een conflict dat in de rechtszaal beslecht moest worden, stapten Berghemnaar Mark van der Zander en Heeschenaar Maarten Simonse uit de bestaande maatschap in Berghem om hun eigen pad te volgen. Ze verschilden van inzicht met de andere maten. Simonse vertelt: “In de nieuwe praktijk bundelen we ruim 45 jaar ervaring. De zaken die ons steeds meer gingen tegenstaan in de oude praktijk kunnen we nu helemaal op onze eigen manier vorm gaan geven. En dat voelt ontzettend goed.”

In de nieuwe praktijk komen, naast de beide eigenaren, drie ervaren dierenartsen en drie assistentes te werken. Binnen de nieuwe kliniek heeft elke arts zijn of haar eigen specialisatie.

De oprichters geloven dat het vakgebied snel verandert en tegelijkertijd zó breed geworden is, dat het kiezen voor een specifieke tak de kwaliteit van het advies en de behandelingen ten goede komt. "We staan aan de voet van iets nieuws, en dat geeft volop energie. We maken onze keuzes heel bewust. Zo zijn we bijvoorbeeld volop bezig met Facebook en werken we zo virtueel mogelijk. Mark en ik geloven dat er volop kansen liggen", aldus Simonse.

Oss, Uden e.o.