Volledig scherm
PREMIUM
Dinie van den Brenk, van Limodina, schenkt een zelfgemaakte limonade. © Saraï van Well

'Altijd lekker eten' op Food Festival

OSS - Sappige angus burgers, oogstrelende gebakjes en luxe speciaalbier. Foodliefhebbers uit Oss en omstreken kunnen dit weekend hun smaakpapillen verwennen tijdens het Food Festival in het Barbarapark.

Om half drie zaterdagmiddag druppelen de eerste bezoekers het Barbarapark in. Jassen worden uitgeschud, paraplu’s worden ingeklapt en beschutting wordt gevonden onder het grote tentdoek dat over het park is gespannen. Annemiek van Raamsdonk deelt samen met haar dochter, aan een van de houten tafels, een bakje hot wings van de Big Boys BBQ: ,,Mijn kleindochter kwam met het idee om naar Food Festival Oss te gaan. Een aantal maanden terug zijn we ook naar zo’n festival geweest en sinds die tijd vindt ze het geweldig. Al zit het weer niet echt mee.''

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”