Volledig scherm
De oude OAD-garage aan de Udenseweg in Zeeland. © Google Streetview

Arjan van Houtum verhuist van Oss naar Zeeland

OSS/ZEELAND - Arjan van Houtum Tour- en Event Trucking verlaat Oss om per 1 september neer te strijken in Zeeland. Het bedrijf neemt zijn intrek op het terrein aan de Udenseweg dat vroeger bekend was van touringcarbedrijf Van Dongen dan wel OAD.

Van Houtum Tour- en Event Trucking is specialist op het gebied van logistieke dienstverlening voor concerten en tournees, beurzen, congressen en andere evenementen in de entertainmentindustrie. Zo verzorgde het bedrijf onder meer met grote trailers het transport voor toernees van Robbie Williams, Muse en Ariana Grande in Europa en het festival Concert at Sea in Nederland. 

Van Houtum heeft de voormalige OAD-busremise met twee bedrijfswoningen en omliggende agrarische gronden aangekocht. In totaal gaat het om een perceel van 40.000 vierkante meter.

In Oss was het bedrijf gevestigd op bedrijventerrein De Geer. Daar huurde het bedrijf dat roots heeft in Heesch, sinds een jaar of vijf ruimte. Voor Zeeland is gekozen om een locatie in eigendom te hebben.  

Deze plek was een paar jaar geleden nog in beeld bij bloemendiscounter DFM, een keten van bloemenzaken met hoofdvestiging in Oss. Uiteindelijk leidde dat tot niets. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”