Volledig scherm
Het eerste van Berghem Sport in training, met op de achtergrond het clubgebouw in aanbouw. © Ruud Rogier

Berghem Sport hoopt in november nieuwe clubgebouw te kunnen betrekken

BERGHEM - Voetbalvereniging Berghem Sport hoopt op 1 november het nieuwe clubgebouw op sportpark De Koppelsteeg in gebruik te kunnen nemen. Eerder was deze zomer nog het streven. In de tussentijd kunnen alle teams gewoon van start in het nieuwe seizoen, zoals het eerste dat deze week aan de training begon. "We kunnen alle wedstrijden hier spelen en nee, niemand hoeft thuis te douchen", aldus voorzitter Gerard Broers van de meer dan 1000 leden tellende club. 

Het nieuwe clubgebouw is een combinatie van kleedlokalen, beheerdersruimte, fysiokamer, kantine, bestuursvertrekken en tribune. Vorig jaar november ging de eerste schop de grond in. Met de revitalisatie van De Koppelsteeg is ruim 3 miljoen euro gemoeid.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”