Volledig scherm
"Ein prosit" © A Steenbekkers

Biercantus Maren-Kessel weer groot succes

MAREN-KESSEL - Na het enorme succes van de eerste editie organiseerden horeca-echtpaar Van Creij op carnavalsdinsdag de tweede editie van het Wildse Biercantus. 

Er werd volop gezongen, het bier en de snaps vloeiden rijkelijk en de sfeer was zoals dat alleen in de Wildse Hut mogelijk is: op en top gezellig. De middag werd om 15.00 afgetrapt met het doornemen van het Cantusreglement en de bijbehorende straffen, vol enthousiasme gepresenteerd door cantusleider Marisa. Na het spelen van Sri Lanka ging het programma van start met zanger Jack van Raamsdonk.  Direct vanaf het eerste nummer zongen de 120 deelnemers uit volle borst mee en na het spelen van 'c konden de kelen worden gesmeerd.

Hoe langer de middag duurde, hoe meer pitchers met bier en snaps werden vertapt. Tegen 19.00 uur was het cantusprogramma ten einde, waarna men rustig bier kon drinken zonder bang te zijn om gestraft te worden. 

Vanwege het grote succes en de vele positieve reacties heeft de organisatie de intentie om dit festijn jaarlijks te laten terugkeren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.