Volledig scherm
© BD / Peter van Huijkelom

Blije geslaagden op de stoep in Oss

OSS - Het was woensdag  het Uur U voor de eindexamenkandidaten. Het Hooghuis ontketende een selfie-actie rond stoepkrijttekeningen: 'Hoera ik ben geslaagd'. Die verschenen dinsdag plots op twintig plekken in de stad. De scholengroep maakte er een wedstrijdje van: wie schiet daarbij de mooiste selfie? Zoals deze vier blije meiden.

Kelly de Haas doet een poging, samen met Laura Duijmeling (voorgrond), Lieke van Rossum en Saadet Yegul voor de trappen van Hooghuis locatie Stadion.

Een slimme zet van de middelbare school om toch publiciteit te genereren, ondanks de strengere privacy-wetgeving die sinds kort van kracht is. Scholen mogen niet zomaar meer lijsten met geslaagden verspreiden.

  1. Tijd voor de wethouder om ook wakker te schudden
    PREMIUM

    Tijd voor de wethouder om ook wakker te schudden

    Wanneer ik in de concertverslagen voor het BD schrijf is dat telkens een race tegen de klok. De muziek is vaak nog maar net afgelopen als om 0:00u de redactie de definitieve opmaak naar de drukker sturen moet. De inhoud van de krant verandert dan alleen nog maar 'als er ergens een bom afgaat', wordt er gezegd.De persen rolden waarschijnlijk al toen dat dinsdagnacht daadwerkelijk gebeurde, een paar straten bij ons vandaan, voor café 't Berghje.

Oss, Uden e.o.