Volledig scherm
© BD / Peter van Huijkelom

Blije geslaagden op de stoep in Oss

OSS - Het was woensdag  het Uur U voor de eindexamenkandidaten. Het Hooghuis ontketende een selfie-actie rond stoepkrijttekeningen: 'Hoera ik ben geslaagd'. Die verschenen dinsdag plots op twintig plekken in de stad. De scholengroep maakte er een wedstrijdje van: wie schiet daarbij de mooiste selfie? Zoals deze vier blije meiden.

Kelly de Haas doet een poging, samen met Laura Duijmeling (voorgrond), Lieke van Rossum en Saadet Yegul voor de trappen van Hooghuis locatie Stadion.

Een slimme zet van de middelbare school om toch publiciteit te genereren, ondanks de strengere privacy-wetgeving die sinds kort van kracht is. Scholen mogen niet zomaar meer lijsten met geslaagden verspreiden.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”