Hans van der Lans (geblokte blouse) neemt een aantal natuurliefhebbers mee op excursie langs omgeduwde en afgebroken bomen.
Volledig scherm
Hans van der Lans (geblokte blouse) neemt een aantal natuurliefhebbers mee op excursie langs omgeduwde en afgebroken bomen. © Peter van Erp

Bosomvormer Maashorst ziet dat het goed was

HERPEN/SCHAIJK - ,,Zeg nou zelf, is dit mooi of niet?" Hans van der Lans heeft zijn gezelschap naar een open plek in het bos getroond. Her en der liggen dode bomen, al dan niet bedekt met een kleed van mos. Enkele bastloze stammen staan nog rechtop, de zwarte spechtgaten vol in beeld. Tussen het dode hout schieten talloze jonge boomscheuten op. 

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.