Volledig scherm
Kunstbeurs van Noord-Brabant.

Brabantse Kunstbeurs in Lithoijen staat weer voor de deur

LITHOIJEN - Na de succesvolle primeur van vorig jaar begint dit weekend de tweede editie van Kunstbeurs Noord-Brabant in Lithoijen.

Met ruim 5.000 bezoekers was de eerste editie van de beurs vorig jaar geslaagd te noemen. Ook dit jaar kunnen bezoekers zich van vrijdag- tot zondagavond laten verrassen door hedendaagse kunst op het (buiten)terrein van Galerie Sous-Terre. Kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen verdiend hebben met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk, tonen en verkopen hun kunstobjecten.

Naast kijken en kopen kan er worden genoten van live (jazz)muziek, workshops, een wijnproeverij en artistieke demonstraties, onder meer van zandkunstenaars van Zandsculpturen Festival Oss. Ook Jeroen Bosch heeft een eigen hoek: nationale en internationale kunstenaars exposeren door hem geïnspireerd werk.

Galerie Sous-Terre ligt aan de Batterijstraat 23a. Een dagkaart kost 10 euro. Meer info, zie: www.kunstbeursvannoordbrabant.nl.

Oss, Uden e.o.