Volledig scherm
Brigitte Drees © Pivot Park

Brigitte Drees is de nieuwe directeur van het Osse Pivot Park

OSS - Brigitte Drees is vanaf vandaag de nieuwe directeur van het Osse Pivot Park, de campus waar jonge farmaceutische bedrijven speuren naar nieuwe medicijnen. Ze is de opvolger van Mirjam Mol, die onlangs vertrok naar Denemarken. 

Drees heeft haar sporen in de farmaceutische industrie en gezondheidszorg ruimschoots verdiend. Na haar opleiding farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft Drees in diverse rollen onder andere gewerkt bij Organon, Alliance Health Care, Polos en Orly Pharma. Bij deze bedrijven heeft zij ervaring opgedaan met onder andere de voorbereidingen op en introductie van geneesmiddelen op de markt, advisering omtrent ondernemerschap en algemeen bedrijfsmanagement.

Drees wil het Pivot Park in de komende jaren verder uitbouwen als hotspot voor farmaceutische innovatie. Op de campus zijn inmiddels meer dan 500 mensen aan de slag bij ruim 50 bedrijven. De komende tijd wordt het park flink onder handen genomen. Gebouwen worden gerenoveerd en de entree krijgt een heel andere uitstraling. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement