Carnavalskranten Cromvoirt en Helvoirt in de prijzen

BERGHEM - De carnavalskranten van Cromvoirt en Helvoirt zijn in de prijzen gevallen. Dit gebeurde zaterdagavond in Berghem, bij de jaarlijkse uitreiking van Stichting Krantenwisseltrofee Noord-Brabant. 

Volledig scherm
De commisie van de kneuterkrant uit Cromvoirt. © Bart Meesters
Volledig scherm
Prins en adjundant met een dieel van commisie boek Helvoirt © Bart Meesters

't Keienspellersblad, dat vlak voor carnaval huis-aan-huis in Helvoirt is bezorgd, werd eerste in de categorie 'Blaoike'. En daarnaast kreeg deze krant ook nog de derde prijs van de publieksjury.  

 De Cromvoirtse Kneuterkrant kreeg de aanmoedigingsprijs en daarnaast de eerste prijs voor de beste tekeningen. De illustraties in de krant zijn gemaakt door Mike van Herwijnen, een jonge tekenaar en grafisch ontwerper uit Vlijmen. De jury noemt de diversiteit aan tekeningen verrassend.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”