Volledig scherm
Een vrouw vergiftigde haar zoontje en zichzelf. © anp

Celstraf en contactverbod geëist voor zware mishandeling bij Nettorama in Oss

OSS - Een 41-jarige Ossenaar heeft op 13 maart 2016 'vanuit het niets' een man met een 'hard voorwerp' geslagen bij de Nettorama-supermarkt in Oss. Dat stelde het Openbaar Ministerie maandag in Den Bosch: de officier van justitie vond dat de man moest worden veroordeeld voor de zware mishandeling, de bedreiging van zijn tante in Nuland en de diefstal van een wieldumper op 27 juli 2017.

Het slachtoffer ging op 13 maart 2016 naar de Nettorama in Oss, toen hij werd aangesproken door de 41-jarige Ossenaar. ,,Ik voelde een enorme klap op mijn hoofd", vertelde het slachtoffer in een verklaring. Hij hoorde de oudere man 'sla er op, sla er op', roepen.

Het Openbaar Ministerie eiste een celstraf van 7 maanden en 3 weken, waarvan 3 maanden voorwaardelijk, naast een contactverbod met het slachtoffer.

De gevolgen voor het slachtoffer waren groot. De man had drie botbreuken in zijn gezicht en een oude gebitsprothese was kapot. Door het hevige hoofdletsel kon de zzp'er zijn zware fysieke beroep niet meer uitoefenen. In een slachtofferverklaring stelde de man dat zelfs 'het opa zijn' hem werd afgepakt: zijn kleinkinderen herkenden zijn zwaar toegetakelde gezicht niet meer en waren bang voor hem.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”