Volledig scherm
Cordon Rouge © kade104 - fotografie en ontwerp

Cordon Rouge, Elijah Waters en Donkey Kung Fu treden op tijdens Popronde Oss

OSS - Cordon Rouge, Elijah Waters, BANGANAGANGBANGERS en Donkey Kung Fu maken deel uit van het programma van Popronde Oss op zaterdag 13 oktober. Het gratis rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan waaronder Oss. 

Bijzonder dit jaar is de komst van vier nieuwe podia: Zeven, Hei & Ikke 2.0, De Margazaal van Theater de Lievekamp en het café van cultuurpodium Groene Engel.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Meer dan 32 acts presenteren zich.

Op zaterdag 13 oktober start het programma van Popronde Oss om 14.00 uur met Cordon Rouge in Museum Jan Cunen. Vanaf 01.00 uur is Groene Engel de plek waar de afterparty losbarst, met BANGANAGANGBANGERS wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

De Popronde is niet aan een bepaalde muziekstijl gebonden en tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in vier verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”