Volledig scherm
Corine Goossens © Via FB

Corine Goossens stopt na 11 jaar als directeur bij Volksuniversiteit Oss

OSS - Corine Goossens stopt na een dienstverband van elf jaar als directeur van de Volksuniversiteit Oss. Ze wordt opgevolgd door Larissa Weitzel, thans coördinator dorpshuizen bij de gemeente Landerd.

Goossens stopt op 19 april 2018 omdat ze het na ruim een decennium tijd vindt om het stokje als directeur van de Volksuniversiteit door te geven. Deze organisatie verzorgt niet alleen cursussen voor inwoners van de gemeenten Oss en Uden, maar is ook actief op de zakelijke markt met trainingen en opleidingen binnen bedrijven.

Verhuizing naar Uithuis

Goossens wordt opgevolgd door de huidige coördinator dorpshuizen van de gemeente Landerd, Larissa Wetzel. Zij krijgt onder meer de door de gemeente gewenste verhuizing naar het Uithuis in Oss en de technologische vernieuwing van het cursusaanbod op haar bordje. 

Het bestuur van de Volksuniversiteit zegt Corine Goossens veel dank verschuldigd te zijn voor haar inzet de afgelopen elf jaar . ,,In die periode heeft zij de VU omgeturnd tot een eigentijdse, moderne en efficiënte organisatie met een aansprekend cursusprogramma voor iedereen die wil (blijven) leren en zich wil (blijven) ontwikkelen."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement