Volledig scherm
Een sfeerimpressie van het slotstuk op de kermiszondagmiddag bij de Wildse Hut. © A Steenbekkers

Derde editie Wildse kermis staat als een huis

MAREN-KESSEL - Van verzadiging is bij de derde editie van de Wildse kermis zeker geen sprake. Vele honderden belangstellenden bezochten zaterdagavond en zondagmiddag de 'Wildse kermis' bij café De Wildse Hut in Maren-Kessel.

Zaterdagavond stond de tent goed vol en kreeg het publiek een gezellig optreden van Pap en Pudding voorgeschoteld. Op de tweede dag van de kermis, de zondagmiddag, trapte aanjager en voormalige coverband Story om 14.30 uur gezellig af en zorgde voor een weergaloos optreden. 

Pieter van Doorn (toetsen en zang), Noud Bongers (gitaar en zang), Koos van Uden (zang en gitaar), Hans Janssen (drums en zang) en Theo van Heck (bas) genoten zichtbaar om speciaal voor de Wildse kermis nog een keer samen op het podium te staan om samen terug te keren naar de 'flower power'-periode. Passerende fietsers besloten zelfs even een pauze in te lassen en stappen af om onder andere nummers van Creedence Clearwater Revival en de Eagles te beluisteren en een gezellig drankje te doen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
Het optreden van coverband Story. © A Steenbekkers

Aansluitend trad Yoe Teek Mie in de Meeling op, die geen gelegenheid voorbij laat gaan om het publiek tot klappen, dansen en zingen op te zwepen. De band sloot traditiegetrouw haar muziekseizoen voor de zomerstop af met een thuiswedstrijd op de Wildse kermis. 

Dat deed de band op het buitenpodium in de volledige bezetting met met Luc van Hoorn (zang), Edwin van Mook (toetsen en zang), Antal Adriaanse (gitaar), Marcel van Lith (gitaar), Jan van der Meijden (gitaar), Berti van Waardenburg (bas), Ton van Hooft (drums) en Maddy (zang). De band knalde als vanouds op deze kermismiddag.

Maandagmiddag men 'in het wild' door met een matinee met Jack van Raamsdonk. De Wildse Hut opent dan om 14.00 uur de deuren. Belangstellenden mogen deze middag rekenen op de muziek van ras-entertainer Jack van Raamsdonk.

Volledig scherm
Het optreden van Yoe Teek Mie in de Meeling. © A Steenbekkers