Volledig scherm
Mirjam Mol, directeur van Pivot Park. © Peter van Huijkelom

Directeur Mirjam Mol vertrekt bij het Osse Pivot Park

OSS - Mirjam Mol neemt afscheid als directeur van Pivot Park en het Pivot Park Screening Centre. Ze was vanaf de eerste gesprekken over oprichting bij het park betrokken en is sinds 2014 directeur van de diverse Pivot Park entiteiten. 

Per 1 januari volgend jaar wordt ze verantwoordelijk voor de wereldwijde klinische- en preklinische ontwikkeling bij de Deense farmaceut Ferring.

,,Ik heb al deze jaren met heel erg veel plezier gewerkt aan de opbouw en verdere professionalisering van het park", schrijft Mol. ,,Inmiddels zijn er bijna vijftig bedrijven gehuisvest en 550 mensen actief op het Pivot Park en hebben we mooie vooruitzichten op verdere groei en ontwikkeling van het park. Binnen het Pivot Park Screening Centre hebben we eveneens een prachtige groei doorgemaakt. Het is nu echter het moment om weer terug te keren naar het gebied waar mijn ‘roots‘ liggen: geneesmiddelenontwikkeling.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”