Volledig scherm
PREMIUM
Mahmut Erciyas volgt de politiek in Oss en geeft vanaf de zijlijn commentaar, ook op zijn partij SP. © Ruud Rogier Fotobureau

'Doel SP moet zijn: machtsmonopolie VDG doorbreken'

INTERVIEWOSS - De SP maakt als grootste partij van Oss komende raadsperiode weer geen deel uit van de coalitie. Dat moet over vier jaar anders, vindt Mahmut Erciyas, de kroonprins die door zijn drukke baan en jonge gezin nu geen koning wil worden voor zijn partij. 

De Ossenaar (42) heeft wel ideeën over hoe de SP de 'machtsmonopolie' van de VDG kan doorbreken. Die lokale partij zit 24 jaar onafgebroken in het college van B en W en het ziet ernaaruit dat daar op z'n minst vier jaar bij komen. Vanmiddag presenteert VDG hoe het staat met de coalitie-onderhandelingen met CDA, VVD en Beter Oss. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”