Volledig scherm
De huidige poort in de fietsenstalling van station Oss. © Roy van der Lee/BD

Draaihek verdwijnt uit fietsenstalling station Oss

OSS - Het grote stalen draaihek verdwijnt uit de overkapte fietsenstalling van station Oss. In plaats daarvan komen er lage, transparante toegangsdeurtjes. Die doen sterk denken aan de poortjes die te vinden zijn op veel perrons. 

De fietsenstalling van het Osse station is de enige in de regio die onder handen wordt genomen door de NS en ProRail. In het hele land worden 44 stallingen aangepakt. Een investering van in totaal 8 miljoen euro. De operatie moet voor het eind van het jaar zijn afgerond. 

Met de vernieuwde entree willen ProRail en NS de stallingen aantrekkelijker, veiliger en beter maken. De opgeknapte stallingen krijgen cameratoezicht en via een intercom kunnen reizigers met een vraag persoonlijk contact opnemen met een medewerker. De nieuwe entree is al getest op de stations Bilthoven en Heerenveen. De klanten daar zijn erg tevreden: het grootste deel van de klanten geeft een dikke 8 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”