Volledig scherm
Drietal gearresteerd in Oss bij onderzoek naar harddrugs. © Politie

Drietal gearresteerd in Oss bij onderzoek naar harddrugs, ook vuurwapen gevonden

Oss - Drie mannen zijn aangehouden in een onderzoek naar de handel in harddrugs in Oss. Drie Ossenaren van 25, 28 en 31 jaar zijn opgepakt. 

Eerder dit jaar kwam bij de recherche informatie binnen dat het drietal zich bezig zou houden met de handel in drugs. Daarop startte een onderzoek, dat dinsdag leidde tot de arrestatie van een 28-jarige en een 25-jarige man uit Oss. Een 31-jarige man uit die plaats meldde zich woensdagochtend op verzoek van de politie op het bureau in Den Bosch, waar hij is aangehouden.

Vuurwapen

Na de eerste twee aanhoudingen doorzocht de politie drie woningen in Oss en in Berghem. Daarbij werd een 'handelshoeveelheid' wiet gevonden. Op een adres in Oss vonden agenten een vuurwapen met munitie.

De drie zitten vast voor verder onderzoek en worden verhoord.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”