Volledig scherm
De omslag van het boek over FC Oss. © Joost en Roel Kuilder

Een boek vol met anekdotes over FC Oss

De broers Roel en Joost Kuilder schrijven een boek over hun liefde, FC Oss. Het boek verschijnt in mei van dit jaar.

Vanaf hun jongste jeugd zitten de broers Kuilder al op de tribune. Ze werden door hun vader meegenomen, toen ze nog kind waren. Hun liefde voor de club documenteren ze nu in een boek: Het was weer TOP.

Roel Kuilder, de jongste van de broers, is verslaggever voor de lokale omroep Dtv/Mfm en volgt de club voor zijn werk. Eerder deed hij dat voor Weekblad Regio Oss en Kliksport. Joost zit steevast op de tribune bij FC Oss. Waarom hun club een boek verdiend?

,,FC Oss is gewoon een heel mooi clubje’’, zegt Roel. ,,Hier gebeurt altijd wel wat. Maar vaak komen de anekdotes niet groot in het nieuws.’’ Gedurende één seizoen willen ze al die aardigheden opschrijven.

Het verhaal met de twee broers verschijnt morgen in het Brabants Dagblad

  1. Afgebrande Petjesbar als rode draad door pronkzitting Nachtgravers Overlangel

    Afgebrande Petjesbar als rode draad door pronkzitting Nachtgravers Overlangel

    HERPEN - Veel inwoners van Overlangel, Neerloon en Keent werden zaterdag in zaal Thekes in Herpen de maat genomen. Er passeerde ook een gevoelig onderdeel op deze zitting. Een minutenlang applaus klonk in de zaal nadat Toon van der Loop de oud-voorzitter van de Nachtgravers Jos Janssen, die ten tijde van de muziektheatervoorstellingen in april 2017 plotseling overleed, postuum lof toezong. Dochter Susan mocht 24 rozen in ontvangst nemen.

Oss, Uden e.o.