Volledig scherm
De omslag van het boek over FC Oss. © Joost en Roel Kuilder

Een boek vol met anekdotes over FC Oss

De broers Roel en Joost Kuilder schrijven een boek over hun liefde, FC Oss. Het boek verschijnt in mei van dit jaar.

Vanaf hun jongste jeugd zitten de broers Kuilder al op de tribune. Ze werden door hun vader meegenomen, toen ze nog kind waren. Hun liefde voor de club documenteren ze nu in een boek: Het was weer TOP.

Roel Kuilder, de jongste van de broers, is verslaggever voor de lokale omroep Dtv/Mfm en volgt de club voor zijn werk. Eerder deed hij dat voor Weekblad Regio Oss en Kliksport. Joost zit steevast op de tribune bij FC Oss. Waarom hun club een boek verdiend?

,,FC Oss is gewoon een heel mooi clubje’’, zegt Roel. ,,Hier gebeurt altijd wel wat. Maar vaak komen de anekdotes niet groot in het nieuws.’’ Gedurende één seizoen willen ze al die aardigheden opschrijven.

Het verhaal met de twee broers verschijnt morgen in het Brabants Dagblad

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'livestreamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'livestrea­mers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.

Oss, Uden e.o.