Volledig scherm
Er kwam flink wat volk af op Fantastival in Oss. © Temmie van Uden

Een drukbezocht en sfeervol Fantastival in Oss

OSS - Het centrum van Oss stond zondag voor de 29e keer in het teken van muziek, theater en kunst tijdens het festival Fantastival. Artiesten uit eigen land en buitenland lieten vol enthousiasme zien wat ze in huis hebben.

Mede dankzij het prima meewerkende weer zaten de terrasjes vol en was de sfeer goed. De rondtrekkende theatergezelschappen zorgden ervoor dat de bezoekers zich op geen enkel plekje in het centrum hoefden te vervelen. Van ronddraaiende schijven en een mysterieuze goochelaar, tot rondslingerende borden en schreeuwende kleuters op driewielers. Bezoekers van het festival werden van alle kanten en op verschillende manieren vermaakt.

Ook de dansscholen, bandjes, koren en orkesten trokken veel aandacht. Op het Walplein nam het Kamer Orkest Muzelinck met haar klassieke werken even een klein momentje pauze met de uitleg: "We moeten even wachten tot de carnavalsmuziek hier verderop voorbij is."

Volledig scherm
Er waren veel activiteiten bij Fantastival. © Temmie van Uden
Volledig scherm
Ook de straatartiesten trokken veel bekijks. © Temmie van Uden
Volledig scherm
Het centrum van Oss stond gisteren voor de 29e keer in het teken van muziek, theater en kunst tijdens het festival Fantastival. © Temmie van Uden