Volledig scherm
© FOTOBUREAU RUUD ROGIER

Een halve eeuw De Lievekamp in Oss: Wat is jouw mooiste herinnering?

OSS - Al vijftig jaar lang is De Lievekamp hét theater van Oss. De schouwburg is net zo oud als de Osse Maashaven en de Raadhuislaan. Komende maand wordt uitgebreid stilgestaan bij dat jubileum. Bij zo'n jubileum horen ook herinneringen: wat was jouw leukste voorstelling, grootste afknapper, gekste optreden of mooiste ervaring áchter de schermen van dit theater?

Talloze grote namen en artiesten kwamen met veel plezier naar het theater aan diezelfde Raadhuislaan. Uit de muziekwereld, het toneel, cabaret, musical en wat al niet meer.

Brabants Dagblad besteedt volgende maand uitgebreid aandacht aan het bijzondere jubileum van De Lievekamp. Daarvoor zijn we op zoek naar mooie, bijzondere en ook gekke momenten uit deze geschiedenis van een halve eeuw.  Wat was afgelopen halve eeuw jouw mooiste Lievekamp-moment? Laat het de redactie weten in een e-mail. Misschien zelfs mét een foto, dat zou helemaal mooi zijn.

Reacties naar :redactie.oss@bd.nl 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”