Volledig scherm
© FOTOBUREAU RUUD ROGIER

Een halve eeuw De Lievekamp in Oss: Wat is jouw mooiste herinnering?

OSS - Al vijftig jaar lang is De Lievekamp hét theater van Oss. De schouwburg is net zo oud als de Osse Maashaven en de Raadhuislaan. Komende maand wordt uitgebreid stilgestaan bij dat jubileum. Bij zo'n jubileum horen ook herinneringen: wat was jouw leukste voorstelling, grootste afknapper, gekste optreden of mooiste ervaring áchter de schermen van dit theater?

Talloze grote namen en artiesten kwamen met veel plezier naar het theater aan diezelfde Raadhuislaan. Uit de muziekwereld, het toneel, cabaret, musical en wat al niet meer.

Brabants Dagblad besteedt volgende maand uitgebreid aandacht aan het bijzondere jubileum van De Lievekamp. Daarvoor zijn we op zoek naar mooie, bijzondere en ook gekke momenten uit deze geschiedenis van een halve eeuw.  Wat was afgelopen halve eeuw jouw mooiste Lievekamp-moment? Laat het de redactie weten in een e-mail. Misschien zelfs mét een foto, dat zou helemaal mooi zijn.

Reacties naar :redactie.oss@bd.nl 

  1. Trauma na het spoordrama: Marijke (32) en haar dochtertje (3) zijn Slachtofferhulp 'eeuwig dankbaar'

    Trauma na het spoordrama: Marijke (32) en haar dochtertje (3) zijn Slachtof­fer­hulp 'eeuwig dankbaar'

    OSS - Getuige zijn van een vreselijk drama. Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar voor Marijke van Laarhoven (32) liep het even helemaal anders. Zij raakte donderdag, samen met haar 3-jarig dochtertje, direct betrokken bij het Osse spoordrama. De twee waren zo van slag dat ze direct naar Slachtofferhulp zijn gegaan. ,,Deze mensen ben ik voor de rest van mijn leven dankbaar."

Oss, Uden e.o.