Volledig scherm
Jacky en Marcel van Raaij kwamen in 1987 in dienst van vakantiepark Herperduin en begonnen vier jaar later hun eigen restaurant. © Ruud Rogier

Eigenaren restaurant Herperduin stoppen ermee

HERPEN – Restaurant Herperduin krijgt een andere eigenaar. Uitbaters Marcel en Jacky van Raaij hebben besloten na 25 jaar te stoppen met hun zaak bij Herpen.

Per 1 april zit het er voor hen op. Het restaurant wordt verkocht aan 37-jarige Anke van der Heiden. Zij is van plan het team en het menu hetzelfde te laten en dus zo min mogelijk te veranderen. “Ik had geen geschiktere kandidaat kunnen vinden om het restaurant over te nemen”, vertelt Jacky van Raaij, “Anke heeft altijd al in de horeca gewerkt en ze heeft de juiste houding voor de baan.”
De crisis heeft Herperduin kennelijk niet getroffen. “Wij hebben altijd een continuering van de omzet gehad. Natuurlijk hebben we wel harder moeten werken, maar dat was niet de reden om te stoppen." De twee hebben een nieuwe uitdaging aangenomen bij zorggroep ’t Zicht in Heesch. Daar worden ze verantwoordelijk voor alle evenementen die de onderneming wil organiseren. Lees een interview met Marcel en Jacky van Raaij in het BD, editie Oss van donderdag 14 januari.