Volledig scherm
Medewerkers van de politie doen onderzoek in de omgeving van de Hoogheuvelstraat, waar eerder op de dag een man om het leven kwam bij een schietincident. © ANP

Enorme drukte verwacht: uitvaart doodgeschoten Peter Netten (30) verplaatst naar Lievekamp Oss

OSS – De uitvaart van de doodgeschoten Peter Netten (30) wordt verplaatst. Aanvankelijk zou de dienst in theater De Pas in Heesch plaatsvinden, maar vanwege de verwachte drukte wordt het afscheid nu in Theater de Lievekamp in Oss gehouden. Dat laat de familie donderdag weten.

De uitvaartdienst begint zaterdagmiddag om twee uur in de grote zaal van de Lievekamp. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de rooms-katholieke begraafplaats Eikenboomgaard in Oss.

In de grote zaal van Theater de Lievekamp kunnen ongeveer 650 mensen terecht voor een zitplaats. Of er ook zo veel mensen verwacht worden, kon een woordvoerder nog niet zeggen.

Wat gebeurde er?

De schietpartij waarbij Peter Netten het leven liet was maandagochtend bij een woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat in Oss. Het slachtoffer overleed na een uitgebreide reanimatiepoging op straat. De gebeurtenissen veroorzaakten veel emoties bij de omstanders en er werden extra agenten ingeschakeld om de situatie te kalmeren.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Op de plek van het misdrijf is uitgebreid sporenonderzoek gedaan en er is een groot rechercheteam opgetuigd. Of de schietpartij een afrekening is in het criminele milieu staat voor de politie nog niet vast. De politie houdt nog rekening met verschillende scenario's, aldus een woordvoerder.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.