Volledig scherm
PREMIUM
De kersverse tatoeage van Danny van Bergen. © Mari van Rossem

FC is weer van top tot teen TOP Oss, tot vreugde van de fans

OSS - De naweeën van de naald zijn nog zichtbaar: de korstjes van clubliefde zitten er nog op. Ossenaar Danny van Bergen (38) liet amper een handjevol dagen geleden het nieuwe logo van de oude verenigingsnaam op zijn arm tatoeëren. 

Weg met dat vervelende, nooit geaccepteerde FC Oss dat-ie never nooit niet had laten aanbrengen, dacht Danny, en hij liet het TOP Oss voor de eeuwigheid in kleureninkt in zijn huid branden. En nu verklaart hij aan een hangtafeltje zijn onvoorwaardelijke voetballiefde, als uiterlijke onherroepelijkheid, aan de club die op deze laatste julizaterdag haar Open Dag houdt. Samen met zijn maten Bram Roelofs (36), Martijn van de Liefvoort (29), Frank Walk (41) en Jeroen Broers (34), stuk voor stuk leden van De Trouwe Oss en bezitters van een seizoenkaart op 'C', is het wachten op de spelerspresentatie en daarna de wedstrijd tegen de Zeeuwen van HSV Hoek. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”