Volledig scherm
PREMIUM
Denk de sportshirts en de letters van Aktiesport weg en je hebt een aardig beeld van hoe de horecazaak eruit komt te zien. © Architectenbureau Koppens

Geen sportkleding maar horeca in gerenoveerd hoekpand Peperstraat

OSS - Op de hoek van de Peperstraat en Heuvel komt een splinternieuwe horecazaak met wel 250 zitplaatsen. Ondernemer Pierre Vink slaat daarvoor de handen ineen met pandeigenaar Tom Kemkens. In het najaar van 2019 moet de tent al open gaan.

Het grauwe, leegstaande hoekpand vormt nu nog een lelijke puist tussen de kroegen aan de Peperstraat en Heuvel. Dat gaat veranderen. Na een ware metamorfose moet het juist een van de mooiste horecazaken van de stad huisvesten. Het ontwerp had Kemkens al een tijdje in de ijskast liggen. Ruim een jaar geleden liet hij namelijk al schetsen maken van het opgeknapte pand, toen nog met idee dat Aktiesport er terug zou keren.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”