Volledig scherm
Geffen.nl, de centrale info-plek voor Geffenaren. © Geffen.nl

Geffen bundelt krachten online op één plek

GEFFEN - Geffen heeft online zijn krachten gebundeld. De website Geffen.nl is de lucht ingegaan als een platform dat alle relevante informatie over het dorp bijeenbrengt. Het is een gezamenlijk initiatief van Dorpsraad Geffen en Geffen Zorgt.

,,Deze partijen merkten dat er bij inwoners van Geffen behoefte was aan een online omgeving waar alle belangrijke lokale informatie verzameld wordt. Daarom is vorig jaar een werkgroep gevormd. Die heeft zich de afgelopen tijd ingezet om alles te verzamelen en te verwerken'', meldt Hugo van der Zande.

De website profileert zich als  dé startpagina voor Geffen. De bezoeker wordt hartelijk welkom geheten: ,,Je vindt hier alles over dit prachtige Brabantse dorp. Op zoek naar één van de vele verenigingen of bedrijven? Benieuwd wat er binnenkort te doen is? Meer weten over Geffen Zorgt? Of wil je gewoon even lekker bladeren door de Torenklanken? Hier vind je het wel!''

Daarnaast geven bekende en minder bekende Geffenaren in het onderdeel ‘Ask a Local’ hun mening over uiteenlopende onderwerpen. Zo is te lezen wat Riet Schuurmans vindt van de Pubquiz die deze week plaatsvindt in ’t Haasje. Frank van Lent vertelt wat hij van het Geffense Torenbier vindt.

Volledig scherm
Deze werkgroep heeft zich ingezet voor het optuigen van de website Geffen.nl © Geffen.nl
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”