Volledig scherm
De jongste bezoekers maken zich op om te gaan kijken naar de film 'Sing'. © Joop van Rossem

Geffen heeft voor één dag eigen bioscoop

GEFFEN - De wedstrijd Het Beste Idee van Geffen werd bedacht door de Dorpsraad Geffen. Uit het dorp kwamen enkele inzendingen waarvan het kabouterpad van Lynn en Daan Eikenaar en de bioscoopdag van CV De Kruipers in de prijzen vielen.

Het kabouterpad wordt komende dinsdag geopend, zaterdagmiddag- en avond kon de Geffense jeugd genieten van films die werden gedraaid in gemeenschapshuis De Geer. In meegebrachte slaapzakken, op kussens, op vijftien aanwezige zitzakken of gewoon op een bankje, de jongeren maakten het zichzelf zo comfortabel mogelijk, compleet met een zak popcorn en een lekker drankje.

Tekst gaat verder onder foto.

Volledig scherm
Lisa Smit (midden) en Bente Vogels (rechts) schrijven Bai Lang van Gaal in. © Joop van Rossem

Als het aan Dorpsraadlid Michel van Nistelrooij ligt, komt er binnen enkele jaren opnieuw een editie van Het Beste Idee van Geffen. De Geffense jeugd hoopt op een herhaling van de bioscoopdag in hun eigen dorp. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn
    video

    Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn

    OSS - Nederlanders houden van koningin Máxima en we weten weer waarom. Op een dag van nationale rouw, te midden van ongeloof en naarstig onderzoek, toonde de koningin hoe sober verdriet kan zijn. Ogen die oprecht bezorgd stonden. Een kapsel dat een beetje in de war lag, zulke trivialiteiten doen er dan even niet toe. Alleen troost. Portret van een royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden majestueus kan zijn.

Oss, Uden e.o.