Volledig scherm
De jongste bezoekers maken zich op om te gaan kijken naar de film 'Sing'. © Joop van Rossem

Geffen heeft voor één dag eigen bioscoop

GEFFEN - De wedstrijd Het Beste Idee van Geffen werd bedacht door de Dorpsraad Geffen. Uit het dorp kwamen enkele inzendingen waarvan het kabouterpad van Lynn en Daan Eikenaar en de bioscoopdag van CV De Kruipers in de prijzen vielen.

Het kabouterpad wordt komende dinsdag geopend, zaterdagmiddag- en avond kon de Geffense jeugd genieten van films die werden gedraaid in gemeenschapshuis De Geer. In meegebrachte slaapzakken, op kussens, op vijftien aanwezige zitzakken of gewoon op een bankje, de jongeren maakten het zichzelf zo comfortabel mogelijk, compleet met een zak popcorn en een lekker drankje.

Tekst gaat verder onder foto.

Volledig scherm
Lisa Smit (midden) en Bente Vogels (rechts) schrijven Bai Lang van Gaal in. © Joop van Rossem

Als het aan Dorpsraadlid Michel van Nistelrooij ligt, komt er binnen enkele jaren opnieuw een editie van Het Beste Idee van Geffen. De Geffense jeugd hoopt op een herhaling van de bioscoopdag in hun eigen dorp. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”