Volledig scherm
Fokke Roeland en Lonneke van de Locht van Bierbrouwerij Oijen. © Thomas Segers

Genomineerden Business Gala Oss bekend

OSS - Het Paddenstoelenhuis Berghem, InnatOss en Bierbrouwerij Oijen zijn de drie ondernemingen die in aanmerking komen voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar 2015 in Oss. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Business Gala in Oss op 14 maart en dan wordt ook de Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

Het Paddenstoelenhuis in Berghem is de paddenstoelenkwekerij met Portobello’s, kastanjechampignons, oesterzwammen en shiitakes van René en Marja van de Vorle.Ze geven er rondleidingen, kookworkshops, diners etc.

InnatOss is het bedrijf van Anja Garritsen op Pivot Park in Oss, dat zich sinds september 2012 op de ontwikkeling van tests en vaccins voor de ziekte van Lyme en Q-koorts richt. Het bedrijf ontwikkelde onlangs een Q-koortstest die voor iedereen beschikbaar is. Er is inmiddels een internationale samenwerking met een vaccinontwikkelaar en met Massachusetts General Hospital (VS) om een werkzaam vaccin voor Q-koorts te vinden.

Sinds 2013 zijn Fokke Roeland en Lonneke van de Lucht eigenaar van Bierbrouwerij Oijen. Het familiebedrijf heeft onder hun leiding een uitbreiding met een restaurant en een evenemententak gekregen.

Volledig scherm
Anja Garritsen van InnatOss © Thomas Segers
Volledig scherm
René en Marja van de Vorle van het Paddenstoelenhuis in Berghem © Thomas Segers
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”