Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk op de N324 bij Nederasselt. © Luuk Merkus/Persbureau Heitink

Gewonde bij aanrijding bij sauna Nederasselt

NEDERASSELT - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N324) bij Nederasselt is de berijdster van een scooter aan het einde van de middag naar het zich laat aanzien ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer kwam kort na 17.00 uur in botsing met een fietser.

Dat gebeurde ter hoogte van Sauna Beauty & Oase. De scooter kwam vanuit de richting Alverna en reed op het fietspad. De fietser wilde het fietspad op en botste tegen de scooter.  

Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een mobiel medisch team per traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de fietser kwam er met relatief kleine verwondingen goed vanaf. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”