Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk op de N324 bij Nederasselt. © Luuk Merkus/Persbureau Heitink

Gewonde bij aanrijding bij sauna Nederasselt

NEDERASSELT - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N324) bij Nederasselt is de berijdster van een scooter aan het einde van de middag naar het zich laat aanzien ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer kwam kort na 17.00 uur in botsing met een fietser.

Dat gebeurde ter hoogte van Sauna Beauty & Oase. De scooter kwam vanuit de richting Alverna en reed op het fietspad. De fietser wilde het fietspad op en botste tegen de scooter.  

Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder een mobiel medisch team per traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de fietser kwam er met relatief kleine verwondingen goed vanaf. 

  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.